IMG-20141229-WA0005

29 december 2014 VU16 speelt de laatste wedstrijd, tegen Southend is de ruststand 26-27 in het voordeel van de Engelse dames. Op dat moment had Southend 4 teamfouten en Jolly Jumpers maar liefst 11!! Dat zegt wat over de scheidsrechters. Wel heeft Jolly Jumpers Zoë Willis vandaag beter onder controle waardoor ze goed bijblijven. Het derde kwart is defensief geweldig aan de kant van Tubbergen, stand dan 42-32 voor Jolly Jumpers. Uiteindelijk wordt met 50-45 gewonnen van de Engelse kampioen!!

29 december 2014 VU20 verliest de wedstrijd om de 5e / 6e plaats van het nationale team van België VU17 (33-41)

IMG-20141229-WA0007

29 december 2014 statisticus/fysio/mascotte Henry heeft het naar zijn zin bij de VU20 van Jolly Jumpers

IMG-20141229-WA0002

29 december 2014 Vanmorgen speelde VU16 eerst tegen Haringey. Een deel van het team lijkt niet fit, er werd vanmorgen ook veel te weinig gegeten. Haringey knalt er vanaf het begin op en de stand na het eerste kwart is 18-10 voor Haringey. Het is een fysiek team en de scheidsrechters laten (veel te) veel toe. Ruststand 40-19 voor Haringey maar dan herpakken de meiden van Jolly Jumpers zich en komen steeds dichter bij. Met nog twee minuten te spelen is de achterstand teruggebracht naar 46-52 en lijkt Haringey de kluts volledig kwijt. Helaas wordt de eindsprint net te laat ingezet, verloren met 47-53. Straks hebben de meiden nog een appeltje te schillen met Southend Swifts waar ze gisteren met één punt van verloren…

28 december 2014 serieus uitstapje VU20: (dagelijkse!!) gedenkseremonie slachtoffers eerste wereldoorlog incl. The Last Post

IMG-20141228-WA0018

28 december 2014 lekkers in Ieper

IMG-20141228-WA0013

28 december 2014 de “meisjes” van VU20 in de draaimolen

IMG-20141228-WA0012 IMG-20141228-WA0014 IMG-20141228-WA0015

28 december 2014 In de tweede wedstrijd van VU16, tegen Haringey, spelen de dames van Jolly Jumpers veel beter dan de eerste wedstrijd. Na een ruststand van 32-32 lopen onze dames die van Haringey onverwacht van het veld (eindstand 66-51).

28 december 2014 VU16 Haringey wint met 15 pnt verschil van Southend. Vanmiddag moeten die van ons tegen Haringey, een team met allemaal donkere, fysiek sterke speelsters. Daar staat de dames nog wat te wachten!

IMG-20141228-WA0007

28 december 2014 cooling down na de wedstrijd tegen Den Helder

IMG-20141228-WA0008 IMG-20141228-WA0009

28 december 2014 VU20 wint ’s middags de laatste poulewedstrijd van Den Helder met 49-42.

Jolly Jumpers VU20 wordt hiermee derde in de poule, en speelt morgen om de 5e plaats tegen het nationale team van België (VU17).

28 december 2014 VU20 aan de lunch

IMG-20141228-WA0006

28 december 2014 VU16 verliest, na voorsprong bij de rust van 36-33, met 61-60 van Southend Swifts, de kampioen van Engeland. Vooral één speelster van Southend (Zoë Willis) maakte het verschil.

IMG-20141228-WA0000

27 december 2014 VU20 wint de tweede wedstrijd met 55-43 van Alvick Stockholm  🙂

Verslag van de coach:

“Goede overwinning tegen een degelijk en fundamenteel sterk Zweeds team. Tussen de wedstrijden door de meiden overladen met opdrachten en ze geprobeerd bewust te maken van het team zijn, voelen en je ook zo gedragen. Was dan ook een echte teamoverwinning. Topscoorder was Maud met 17 punten, Pien en Danae maakten 13 en 11. Judith en Maud rommelden samen ook nog eens 18 rebounds naar beneden en het sterke optreden inside van die twee, zowel aanvallend als verdedigend maakte deze overwinning.

Nu gaan de meiden slapen, ontbijt morgen om 7 uur, om 9 uur wacht de wedstrijd tegen Praag.”

27 december 2014 VU20 bespreking voor de tweede wedstrijd

IMG-20141227-WA0022

27 december 2014 VU20 aan het diner en dan naar wedstrijd 2

IMG-20141227-WA0020 IMG-20141227-WA0019

27 december 2014 de voorraadkast van VU20 is nu nog vol…

IMG-20141227-WA0017

27 december 2014 Meike zag in Londen dat pa overal bekend is 🙂

IMG-20141227-WA0023

27 december 2014 VU16 is vandaag in Londen geweest; ze hebben nu M&M’s (rood/wit) met “jolly jumpers” erop !!

IMG-20141227-WA0025

27 december 2014 VU20 in het hotel

IMG-20141227-WA0012

27 december 2014 VU20 verliest de eerste wedstrijd tegen Blue Cats Ypres met 46-53 🙁

“Aardige eerste helft, veel zoekend in de aanval (dit is helemaal nieuw en was dus te verwachten). In de tweede helft niet in staat om een stapje extra te doen. Dat in combinatie met wat naïef aanvallend spel en te veel reactie-basketball in de verdediging, zorgt ervoor dat we telkens een stap te laat zijn en op basis van die tweede helft is het verlies terecht.”

27 december 2014 Meike met VU16 voor de Big Ben in Londen (en de London Eye op de achtergrond)

IMG-20141227-WA0006

27 december 2014 VU16 gaat vanmorgen met de bus naar Londen

IMG-20141227-WA0003

27 december 2014 VU20 rijdt (om 11:00 uur) België binnen ook daar heeft het aardig gesneeuwd

IMG-20141227-WA0002

27 december 2014 VU20 is (om 09:00 uur) bij Arnhem al in de sneeuw terecht gekomen

IMG-20141227-WA0000

26 december 2014 de dames hebben de Engelse tabloids ook al gehaald 😉

IMG-20141226-WA0010

26 december 2014 VU16 wordt met de bus opgehaald van het vliegveld

IMG-20141226-WA0009

26 december 2014 om 18:00 aangekomen – 1 uur tijdverschil, Meike voor het eerst in Engeland

IMG-20141226-WA0006

26 december 2014 VU16 wachten voor het inchecken

IMG-20141226-WA0005

26 december 2014 VU16 aangekomen op Schiphol

IMG-20141226-WA0002

26 december Meike in de trein naar Schiphol (13:36 vertrokken, vliegen met Easy Jet naar Londen Southend om 18:00 uur)